The Big Sustainable Swimwear Guide '24

De Grote Duurzame Zwemkleding Guide '24

We zijn enthousiast om te melden dat Via di Gioia is vermeld op de duurzame modeblog 'When Sara Smiles'. Dit Nederlandse platform, opgericht en gerund door de gepassioneerde duurzame mode-activiste Sara Dubbeldam, biedt kritische inzichten in de mode-industrie en geeft waardevolle shopping tips.

Sara's platform is een schat aan inzichtelijke artikelen, praktische shopping guides en duurzame merkanalyses. Haar missie is om duurzame mode toegankelijk en te maken en zoveel mogelijk mensen te inspireren hun garderobe duurzamer te maken. Haar blog is super fijn om te lezen en bevat prachtige merken, waardoor duurzaam winkelen ontzettend leuk en gemakkelijk wordt!

Lees haar review hier:

"Ik ben zo enthousiast over dit Nederlandse merk. Dat komt deels door het productieproces: ze gebruiken uitsluitend duurzame materialen (Seaqual™ and Perpetual™, in Barcelona gemaakt van PET-flessen en afval uit de Middellandse Zee), ze werken samen met twee eerlijke productiepartners, in Italië en Tunesië en zijn daar super transparant over.

Maar misschien wel het beste aan dit merk vind ik het product zelf. Via di Gioia maakt bikini’s die je kunt dragen t/m cupmaat G en is daarin het enige merk dat zo inclusief is. En dan de fit, die is zó goed. Ik spreek uit ervaring, wat ik heb zelf de de Balcony top (met beugel) en het V-shape broekje, zoals op de foto linksboven. Beide gewoon echt heel goed ontworpen. De bikini zit ontzettend lekker en volgt heel mooi de lijnen van je lichaam. Mega grote aanrader, ik voel me er heel mooi in!" - Sara Dubbeldam


Via di Gioia is vereerd om te worden opgenomen in "De eerlijke duurzame merken index" en de "De grote duurzame zwemkleding guide 2024" . Bekijk haar blog om nog meer prachtige duurzame merken te ontdekken en vind de mooiste duurzame items!


Bikini top balcony in black, bikini bottom V-shape in black
Sara's favorite Top
Shop
Sara's favorite bottom
Shop